Τι θα χρειαστούμε:
Πως το κάνουμε:
- 500 γρ. φαρίνα
- ½ κ.γ. μπέικιν
- 4 αυγά
- 250 γρ. βιτάμ
- 1 ½ ποτήρι κρασιού χυμό πορτοκάλι
- 10 γρ. κανέλα
- 10 γρ. γαρύφαλλο
- 10 γρ. μοσχοκάρυδο
- 10 γρ. ζιγγιβέρι (πιπερόριζα σκόνη)
- 300 γρ. κουβερτούρα
- 400 γρ. ζάχαρη
Πως το κάνουμε:
- Χτυπάμε το βιτάμ με τη ζάχαρη πολύ καλά.
- Προσθέτουμε τα αυγά, το μπέικιν και το μίγμα μπαχαρικών.
- Προσθέτουμε 250 γραμμάρια αλεύρι, ανακατεύουμε, προσθέτουμε το χυμό και μετά το υπόλοιπο αλεύρι.
- Σε ένα βουτυρωμένο ταψί ρίχνουμε τη ζύμη κρατώντας 2 κουταλιές της σούπας.
- Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την ανακατεύουμε με το μίγμα των δυο κουταλιών.
- Βάζουμε το σοκολατένιο μίγμα σε 4 σημεία με ένα κουτάλι και ψήνουμε στους 170οΚελσίου στον αέρα για 45 λεπτά.
Καλή Επιτυχία !