Υλικά για 4 άτομα:
- 2 πιπεριές κόκκινες
- 2 πιπεριές πράσινες
- 1 καρότο
- 1 κολοκύθι
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- 1 σκελ. σκόρδο
- 100 γρ. φέτα
- ½ πράσο
- αλάτι
- πιπέρι φρέσκο
- ¼ κ. τσαγιού μπούκοβο
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, κόβουμε το πράσο σε λεπτές ροδέλες, τις πιπεριές σε
λεπτές φέτες, το κολοκύθι σε λεπτά μπαστουνάκια και τρίβουμε το καρότο στο τρίφτη, στο χοντρό.
Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε ένα μεγάλο τηγάνι και ταυτόχρονα του προσθέτουμε λίγο μπούκοβο για να πάρει άρωμα.
Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πράσο να τσιγαριστούνε. Μόλις αρχίσουν να γίνονται διάφανα προσθέτουμε το σκόρδο και μετά ένα λεπτό τα υπόλοιπα λαχανικά.
Ανακατεύουμε και σκεπάζουμε με ένα καπάκι από μία κατσαρόλα συνεχίζοντας το μαγείρεμα για 1-2 λεπτά σκεπασμένο, σε χαμηλή φωτιά.
Βγάζουμε το καπάκι και προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη και το υπόλοιπο μπούκοβο.
Συνεχίζουμε για 1-2 λεπτά και αποσύρουμε.
Σερβίρουμε αμέσως με το τηγάνι για ωραίο οπτικό αποτέλεσμα.
Καλή σας όρεξη..