Υλικά για 4 άτομα:
- 1 κιλό κολιοί
- 1 φλιτζ. λάδι
- 1 ματσάκι δεντρολίβανο
- 2 φύλλα δάφνης
- αλάτι
- πιπέρι
- θυμάρι
Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια τα πλένουμε και αφού τα στραγγίσουμε τα βάζουμε σε στη σειρά σε ένα
ταψί.
Τους περιχύνουμε με το λάδι και πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο, το θυμάρι και τους αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε λίγο νερό μαζί με τα φύλλα της δάφνης και ψήνουμε σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά. Πρώτα σκεπασμένους με αλουμινόχαρτο και μετά 15 λεπτά το αποσύρουμε.
Καλή όρεξη...
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για να μην μυρίζουν τα χέρια από τα ψάρια τους ρίχνουμε λίγο νερό, κατόπιν μία κουταλιά ελληνικό καφέ και τρίβουμε καλά καλά, αφήνουμε για ένα λεπτό και ξεπλένουμε,
ταψί.
Τους περιχύνουμε με το λάδι και πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο, το θυμάρι και τους αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε λίγο νερό μαζί με τα φύλλα της δάφνης και ψήνουμε σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά. Πρώτα σκεπασμένους με αλουμινόχαρτο και μετά 15 λεπτά το αποσύρουμε.
Καλή όρεξη...
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για να μην μυρίζουν τα χέρια από τα ψάρια τους ρίχνουμε λίγο νερό, κατόπιν μία κουταλιά ελληνικό καφέ και τρίβουμε καλά καλά, αφήνουμε για ένα λεπτό και ξεπλένουμε,