ΥΛΙΚΑ:
Προσθέτουμε τις γαρίδες ,τα μανιτάρια και λίγο αλάτι σωτάρουμε για 2-3 λεπτά, προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν για περίπου μισή ώρα.
Για την σάλτσα μας παίρνουμε ένα μπολ και διαλύουμε το κορν-φλαουρ σε λίγο κρύο νερό.
Παίρνουμε λίγο λίγο ζουμί από το φαγητό μας και το δένουμε με το κορν-φλαουρ ανακατεύοντας συνεχώς και στο τέλος προσθέτουμε και τον χυμό του λεμονιού.
Αφού φτιάξουμε μια ομοιόμορφη σάλτσα, περιχύνουμε με αυτήν το φαγητό μας και ανακατεύουμε καλά.
Καλή σας όρεξη...
- (για 4 άτομα)
- 1 κιλό γαρίδες μικρές, βρασμένες και καθαρισμένες
- 1 μαρούλι μεγάλο ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 250 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
- ½ φλιτζάνι λάδι
- αλάτι, πιπέρι
- για την σάλτσα:
- 1 λεμόνι χυμό
- 1 κουταλιά κορν-φλαουρ
- ζωμό από το φαγητό μας
Προσθέτουμε τις γαρίδες ,τα μανιτάρια και λίγο αλάτι σωτάρουμε για 2-3 λεπτά, προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν για περίπου μισή ώρα.
Για την σάλτσα μας παίρνουμε ένα μπολ και διαλύουμε το κορν-φλαουρ σε λίγο κρύο νερό.
Παίρνουμε λίγο λίγο ζουμί από το φαγητό μας και το δένουμε με το κορν-φλαουρ ανακατεύοντας συνεχώς και στο τέλος προσθέτουμε και τον χυμό του λεμονιού.
Αφού φτιάξουμε μια ομοιόμορφη σάλτσα, περιχύνουμε με αυτήν το φαγητό μας και ανακατεύουμε καλά.
Καλή σας όρεξη...