ΥΛΙΚΑ:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σαρδέλες και τις αλατίζουμε.
Τις αφήνουμε για μια μέρα στο ψυγείο και την επόμενη μέρα αφού περάσουμε στο κεφάλι κάθε σαρδέλας χοντρή κλωστή τις λιάζουμε για δυο μέρες, καλύπτοντας με το τούλι για να μην πάνε μύγες.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι με το ξίδι ,τον άνηθο και την ρίγανη.
Ψήνουμε τις σαρδέλες στα κάρβουνα και τις πασπαλίζουμε με το μείγμα.
Καλή σας όρεξη.
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σαρδέλες και τις αλατίζουμε.
Τις αφήνουμε για μια μέρα στο ψυγείο και την επόμενη μέρα αφού περάσουμε στο κεφάλι κάθε σαρδέλας χοντρή κλωστή τις λιάζουμε για δυο μέρες, καλύπτοντας με το τούλι για να μην πάνε μύγες.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι με το ξίδι ,τον άνηθο και την ρίγανη.
Ψήνουμε τις σαρδέλες στα κάρβουνα και τις πασπαλίζουμε με το μείγμα.
Καλή σας όρεξη.