Υλικά
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κιλά κουνουπίδι (κομμένο)
1 κιλό ρίφι οπό σπάλα, κομμένο σε κομμάτια
1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί, ξηρό
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζάνι νερό ζεστό
Τρόπος παρασκευής
Κοκκινίζουμε ελαφρά το κουνουπίδι και το μεταφέρουμε σε τρυπητό να στραγγίσει το λάδι.
Κοκκινίζουμε στη συνέχεια το κρέας, προσθέτουμε το κρασί, το χυμό ντομάτας, το αλάτι και το πιπέρι.
Σιγοψήνουμε το κρέας για 1 ώρα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κουνουπίδι, το νερό και αφήνουμε να ψηθεί.