ΥΛΙΚΑ:
250 γρ χαλούμι, σε μεγάλους κύβους
1 μεγάλη ντομάτα
1 μάτσο ρόκα
1 λάχανο
ποικιλία πράσινων λαχανικών
Για το ντρέσινγκ:
50 γρ ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσια
1 κουτ. σούπας ξίδι κόκκινου κρασιού
4 κουτ. σούπας παρθένο ελαιόλαδο
σκόρδο (προαιρετικό)
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ετοιμάστε το ντρέσινγκ με τις ελιές και κάντε τις πολτό. Προσθέστε το σκόρδο, τη ρίγανη, το ξίδι κόκκινου κρασιού και το ελαιόλαδο. Φτιάξτε τη σαλάτα κόβοντας όλα τα πράσινα λαχανικά στο ίδιο μέγεθος (σε ένα μπολ). Τσιγαρίστε το Χαλούμι Κεσές σε παρθένο ελαιόλαδο. Σκουπίστε το τηγανιτό Χαλούμι Κεσές και τοποθετήστε το πάνω στα πράσινα λαχανικά. Προσθέστε το ντρέσινγκ και ανακατέψτε καλά. Γαρνίρετε με φέτες ντομάτας. Σερβίρετε με ζεστή πίτα.