4-6 μερίδες 10' λεπτά προετοιμασία.
ΥΛΙΚΑ:
600γρ. γιαούρτι πρόβειο στραγγιστό
100γρ. ρόκα χοντροκομμένη
3 σκελίδες σκόρδο
2-3 μεγάλα αγγουράκια τουρσί που κόβουμε σε κυβάκια
1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
50 ml ελαιόλαδο
2 κ.σ. λευκό ξύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τις σκελίδες σκόρδου για 4 λεπτά, τις σουρώνουμε και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το σκόρδο, τη ρόκα, τα αγγουράκια, τον δυόσμο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και το ξύδι.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με 2 φυλλαράκια δυόσμο.