Τρία υλικά όλα κι όλα έχει αυτό το εύκολο μωσαϊκό: κρέμα γάλακτος, μερέντα και πτι μπερ. Και βγαίνει θεϊκό!
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Για το μωσαϊκό με μερέντα, χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι.
- Προσθέτουμε τη μερέντα, ανακατεύοντας απαλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά.
- Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας, δίνοντάς του το σχήμα σαλαμιού.
- Βάζουμε το μωσαϊκό με μερέντα στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν το κόψουμε και το σερβίρουμε.