Μωσαϊκό με μερέντα

 


Τρία υλικά όλα κι όλα έχει αυτό το εύκολο μωσαϊκό: κρέμα γάλακτος, μερέντα και πτι μπερ. Και βγαίνει θεϊκό!

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Για το μωσαϊκό με μερέντα, χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι.
  2. Προσθέτουμε τη μερέντα, ανακατεύοντας απαλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά.
  3. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.
  4. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας, δίνοντάς του το σχήμα σαλαμιού.
  5. Βάζουμε το μωσαϊκό με μερέντα στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν το κόψουμε και το σερβίρουμε.